Vicushka Lashes | Rólam
Vicushka Lashes, vicushka, vicushka lashes, vicushkalashes, vichuska, vicuska, szempilla stylist, lash stylist, szempilla rakás, legjobb pillla, szempilla applikálás, olcso szempilla, lash artist, Tarján Viktória, tarjan, viktoria, vicus pilla, viki pilla, viki pillás, műpilla, műszempilla, muszempilla, muszempilla keszites, szempilla, lash, eyelash, szempilla-hosszabbítás, szempilla hosszabbitas, szempilla epites, pilla, volume lashes, volume szempilla, volume oktatas, legjobb pilla oktatás, russian volume, irina levchuk, hollywood look, szepsegtanacsado, kozmetikus, szempilla budapest, szempilla studio, beauty studio budapest, szempilla oktatás, legjobb szempillas, budapest, oktato, trener, trainer, kozmetika, kozmetikus, szepsegszalon, szalon, beauty, beautician, műszempilla oktatás, maganoktatas, szempilla szett, muszempilla ar, szalas muszempilla, szalankenti szempilla hosszabbitas, 3d szempilla, duplazas, 1d muszempilla, klasszikus szett, 4d szempilla, 5d szempilla , 6d szempilla, duplazott, suru szempilla, microblading, 6D brows, brows embroidery, szemoldok himzes, mikropigmentalas, pmu, permanent make up mikropenges tetovalas, szemoldok tetovalas, japan technika, japan szemoldok, japanise brows lifting lamination laminalas
15
page-template-default,page,page-id-15,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Rólam

Munkáimat a Vicushka Lashes fantázianév alatt ismerhetik a műszempillát kedvelők.
A műszempilla alaptanfolyamokat követően folyamatosan külföldön képeztem magam, kifejezetten a nemzetközi élvonalban lévő mesterek tanfolyamain, ami szerintem elengedhetetlen a hitelességhez. Az első kézből szerzett tudás nemcsak pluszt adott, vagy a technikámon javított, de rengeteg inspirációt, visszaigazolást kaptam ezáltal a későbbiekben. Segített a saját stílusom kialakításában. Saját technikám és szemléletem kialakulásában. Tanulni valakitől nem csak egy oklevelet jelent, nem az oktatón múlik a későbbi karrierünk, hanem hogy megtaláljuk általa a magunkban kiaknázható lehetőségeket. Éppen ezért fontos, hogy kitől tanulunk és hogyan.
Véleményem szerint a szempilla építés is egyfajta művészet, melynek vannak roppant fontos szabályai, de
hiszem, hogy az egyediség az, amivel kitűnsz a tömegből!
Lépést tartok az aktuális pillatrendekkel, nemzetközi konferenciákra járok, előadásokat tartok, OKJ vizsgára felkészítek, mentorálok, tájékozódom és beszerzem a legújabb termékeket.
Kozmetikus végzettségem van.
Munkám során kizárólag professzionális minőségű alapanyagokat használok. A minőségi munka elérése érdekében pedig elsődleges szempontom, hogy a vendég a hozzá leginkább illő, legelőnyösebb, egyénre szabott műszempilla stylingot kapja, amivel a saját szempillái nem károsodnak, tekintete hangsúlyos lesz, arcát kiemeli, szemformáját még előnyösebbé teszi. Ezt különböző technikákkal érem el, amikhez különböző vastagságú és ívű szempillákat használok. 
Megnyertem és helyezést értem el különböző nemzetközi versenyeken, zsűriztem nemzetközi és hazai versenyeken valamint konferenciákon előadóként szerepelek.
Egyéni VIP szalon tréningeimen ezekből merített tapasztalataimat adom át a fejlődni vágyóknak.
2015-ben kezdtem sminktetoválással foglalkozni. 2020 óta aktívan sminktetoválok.


BIOGRÁFIA2012-2013


2012. novemberében végeztem el az Elite Cosmetix LuXLash szálankénti szempilla hosszabbító tanfolyamot, majd 2013. júniusában a haladó szempilla-stylist képzést szintén a LuXLash által, melyen elsajátítottam a professzionális styling technikáját.


2014


2014-től elsők között nálam is elérhető a világszerte legújabb pilla-őrület, a VOLUME LASHES, azaz a 2-3-4-5-6-8D. Erről bővebben itt olvashatsz: A pillák és a D-k – avagy egy kis pilla történelmi kisokos


2014. június 28-29-én részt vettem Milánóban az orosz szempilla-mester és nemzetközi bíró, Irina Levchuk által vezetett Lash&Brow Design Academy által megrendezett, a világ legismertebb, kifejezetten haladó szintű szempillásoknak szervezett Volume Master szempilla kurzusán, amit eddig még magyar szakember nem végzett el. Így nálam elsőként érhető el az IGAZI russian volume pillák!


2014. augusztusától a Glamour Lash – Glamour Lash Academy (új nevén Lash & Lashes) oktatója voltam (2015. februárig).


2014. szeptemberétől a végzettségeim és a munkáim alapján a Lash Inc. angol szempilla magazin által akkreditált “Lash Artist” lettem.


2015


2015. Január elsején megnyertem a The Eyelash Emporium által megrendezett “Lash Festival 2014” nemzetközi versenyt, így elnyertem a “World Volume Lash Master” címet.

Lash Festival 2014-ről itt olvashatsz bővebben


A LBAB egyesület tagja lettem, aminek legfőbb célja, hogy a balti országokban magas szintű legyen az oktatása a szempilla-hosszabbításnak és a szemöldök rekonstrukciónak (microblading)
http://lbab.org/lbab-asociacijos-tarptautiniai-nariai/


2015. március 26-27-én részt vettem Rotterdamban, a holland Swiss Color (Skinquip) rendezésében megtartott Microblading Masterclass-on, amit a Hong Kong-i nemzetközi tréner és sminktetováló mester, Rebecca Chung tartott.
A microblading (6D brows, brows embroidery, szemöldök hímzés) egy speciális szemöldök tetováló technika, aminek lényege, hogy nagyon vékony szálakat tetoválnak egy tolleszközzel, amiben egy tűkből álló penge van, kézi technikával a szemöldök szálak közé, aminek a végeredménye egy hiper realisztikus, telített látványú szemöldök tetoválás. Ezzel az ősi japán módszerrel érhető el a legvékonyabb szálas technika, 1 méter távolságból senki nem mondja meg, hogy tetoválva van a szemöldök. Nem összetévesztendő a gépi szálas szemöldök tetoválással! Sőt, egy speciális ceruza segítségével már előre látható a végeredmény is!

Ide kattintva olvashatsz róla bővebben


2015. május

Megjelent a saját logómmal jelzett csipesz kollekcióm.


2015. szeptemberben Prágában részt vettem a League of LashMasters nemzetközi szempilla és szemöldök konferencián, ahol újra találkozhattam külföldi pillás kollégákkal, barátokkal és okosodhattam a sok-sok innovációval, legújabb trendekkel.


Hyper Volume – Mega Volume – SuperVolume
azaz 6D-15D!

2015. október 31-én részt vettem Londonban Polina Glebanova orosz mester tréner és bíró által megtartott Hyper Volume (6D-15D) Master tréningen, amit Francesca Middleton (LASH by Francesca – LASH Academy, London) szervezett.

Ide kattintva olvashatsz róla bővebben


2015 decemberben a The Eyelash Emporium felkért a Lash Festival 2015 bírójának.
Magyar szempillásként elsőként lehettem bíró nemzetközi versenyen Karen Kirby-vel, Ana Santiago Garcia-val, Vania Silva-val és nem utalosó sorban Wilma Dunn-nal a The Eyelash Emporium megalapítójával együtt.
Lash Festival 2015-ről itt olvashatsz bővebben
Apró statisztika: 1600 nevezésből, 2 kategóriában 20-20 döntős lett, ebből pedig 7 magyar volt.
Egyik tanítványom 4. helyen végzett Individual kategóriában, másik tanítványom pedig bekerült a döntőbe Volume kategóriában és 16. lett.


2016


A világ legjobb “szempilla szakértői” egy helyen, azaz én is:

Expert Lashartist


Zsűrizés a Remeka Beauty Trendteremtő  2016- tavasz-nyár versenyén, ahol több tanítványom dobgós helyen végzett. (2. Druzsin Orsolya, 3. Balogh Rózsa)


Miss Curvy Hungary Országos Molett Szépségverseny – szponzorálás
Április 16-án került megrendezésre a Miss Curvy Hungary Országos Molett Szépségverseny, amire tanítványaimból álló profi szempilla-stylist csapatommal (Kossa Zsuzsanna, Barabás Fanni, Szabó Szandra, Druzsin Orsolya) minden Döntős Versenyzőnknek felajánlottunk egy-egy ajándék műszempilla szett applikálást a Gálára, ami közel 40 szettet jelent.  A felajánlás névértéke 22.000. forint/szett.

http://misscurvyhungary.hu/


Global Lash Summit UK – London – Crawley – 2016. Június 4-5.

http://flawlesslashesbyloreta.com/gls/

Két napos szempillás konferencián vettem részt London mellett, ahol olyan elismert pillaguru-előadók, mint LORETA JASILIONYTE, JILL HEIJLIGERS-PELOQUIN, EVA ZACHARIAS, OLGA VOLKOVA, INNA KHARLAMOVA, HILAREE BRAND, LOUISE PRUNTY, DANIEL OLSSON voltak.

Képekben: Katt ide


Long Lashes Championship 

2016. október 1-én került megrendezésre az Alveola – Long Lashes által szervezett szempilla bajnokság duplázott és 4-6D volume kategóriában, ahol szakmai zsűriként vettem részt.

(Tanítványom, Kossa Zsuzsanna 4-6D Volume kategóriában 2. helyezett lett.)

http://alveola.hu/sikerrel-zarult-az-elso-long-lashes-championship


Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning

2016. október 29-én a Budapest Airport Stáció Wellness & Konferencia Hotelben rendezte meg a Perfetct Look Kft. a szempillaépítők első magyar konferenciáját, melyen mint előadó vettem részt.


2016. 12. 14.
Lash Artists International Events “Frame to Fame” nemzetközi fantázia szempilla művészeti versenyen
Mester/Szakember/Oktató kategória (3 év+ Professzionális Szempilla Művész , Korábbi verseny győztese és/vagy oktató): 3. helyezés

A versenyen művészettörténeti témát kellett megjeleníteni.
Témának a reneszánsz Lucas Cranach – Judith és Holofernész című festményét választottam, melynek témája nagyon közkedvelt a művészettörténetben és a csábítás egyik jelképes témája.
Ez egy új terep volt számomra a szempillázáson belül, így külön büszke vagyok arra, hogy a mai trendet átlépve, sminkes, maszkmester és testfestő alkalmazása nélkül tudtam megvalósítani és “saját munkámnak” tudom tekinteni.
Külön köszönöm Rádi Zoltánnak a fotózást és Koncsek Judith costume designernek a csodás ruhakölteményt!!!!!! Bakai Áginak, a modellemnek pedig a szépségét, csodás pilláit és a szuperprofikat megszégyenítő türelmét!!

Az Arizona (USA) székhelyű versenyen a világ minden tájáról volt nevezés, a zsűri pedig nemzetközi volt:
Jill Heijligers-Peloquin – USA, Leanne Harber – UK, Lesley-ann Altree – South Afrika, Laura Kaminskiene – Ireland, Inna Kharlamova – Ukraine, Courtney Buhler – Canada, Kyung Hwa Kim – South Korea, Daria Ziolkowska – UK, Alena Skodic – Slovenia, Yvonne van Wieren – Netherlands, Ria Hountas – USA, Enza Santangelo – Italy


2016. 12. 20.
A The Eyelash Emporium által megrendezett “Lash Festival 2016” nemzetközi versenyén Ultimate Volume kategóriában 2. helyezést értem el.


2017


2017. 01.

Szépség-gyár II. Kompetencia verseny – Zsűrizés, szponzorálás-támogatás


2017. 02. 10.

Online LASH Competition – Winter 2016-17
LASH ART (Master) – SNOW QUEEN 1. helyezés 
A téma: hókirálynő

Ezúton is köszönöm Rádi Zoltánnak a fotózást és Koncsek Judith costume designernek a mesés ruhakölteményt!!!!!! Meseszép González Tatyána-nak, a modellemnek pedig a csodás pilláit, türelmét és a profizmusát!!

A nemzetközi zsűri:

Alena Skodic, Daria Ziolkowska, Francesca Nappi, Monika Mroczka, Marta Wiatr, Nadia Poliszczuk, Kristin von Kietzel, Lesley ann Altree, zsűri és rendező Eva Kolarova Jr.


2019


Hungarian OPEN CUP 2019

2019. november 24-én a Dányi rendezvények szervezésében került megrendezésre a Hungarian OPEN CUP 2019, ahol szakmai zsűriként vettem részt.
(Tanítványom Lampert Zsanett “3-5D volume kezdő” kategóriában 2. helyezést ért el.)


2020


2020. 03. 01.

𝐋𝐚𝐬𝐡𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐀𝐟𝐫𝐢𝐜𝐚 – African Queen 2020 International Online Lash Competition – Dél-Afrikai online versenyen szakmai zsűriként vettem részt.


2020. 04. 13-17.

Elena Keplinger Beauty Academy által szervezett Lash & Brow Marathon 1.0 online versenyen szakmai zsűriként vettem részt.


2020. 05. 21.

Elena Keplinger Beauty Academy által szervezett Professional BROWSTYLIST From A to Z.  Eyebrow Lamination Webinar-on vettem részt.


2020. 05. 22.

Elena Keplinger Beauty Academy által szervezett Professional BROWSTYLIST From A to Z.  Henna for Eyebrows  Webinar-on vettem részt.


2020. 07. 22.

Elena Keplinger Beauty Academy által szervezett Karmanova Eyeliner effect Webinar-on vettem részt.


2020. 09. 23.

Allure School által szervezett Tatiana Kaliutich – Kim Kardashian Style Colored Lashes Extension Webinar-on vettem részt.


2022


2022. április-tól Dabason is elérhető vagyok a szabad időpontok erejéig.

2022. május

Elvégeztem a világhírű S-Academy by Sviatoslav Otchenash egyik top mester trénere, Katerina Gordiienko  3 napos sminktetováló Masterclass tréningét, ahol  megtanultam a

  • Magic Shading Brows
  • Aqvarelle Lips
  • Soft Liner Eyes
technikákat.

2022. szeptember

Megkaptam az Sviato Academy “Artist”️ minősítését.
Köszönöm mesteremnek, Kateryna Gordiienko-nak!

2022. november

30. Jubileumi Beauty Forum Kiállítás, Pilla- és Szemöldökgálán, ahol Karmacsi Máriával, Hegedűs Szandrával, Tanács Anikóval egy kerekasztal beszélgetésen átfogóan a szempilla építésről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról – szempilla liftingről, szemöldök laminálásról beszéltünk.


2023


2023. április 24-én részt vettem Albina Lazareva ETALONMIX Pigments & Remover sminktetováló Masterclass-on , ahol a színelmélet és a pigmentológia titkai valamint az elrontott sminktetoválások eltávolításának kémiai módszere és a fedési technikák volt a téma.


2023. Május 5-6-án Budapesten került megrendezésre a SVIATO ACADEMY tulajdonosának két napos MASTERCLASS képzése ahol Sviatoslav Otchenash beavatott minket abba, hogy Ő hogyan készíti el a szemöldök, szemhéj és ajak tetoválásokat.
Tehát újra:
  • Magic Shading Brows
  • Aqvarelle Lips
  • Soft Liner Eyes

2023. július

Megkaptam az Sviato Academy “Stylist”️ minősítését, sorszámozott stylist logómat és hivatalos banneremet, így mostantól hivatalosan is a világ legnagyobb permanent-makeup akadémiájának, a Sviato Academy Stylist-ja lettem.
Köszönöm a legjobb trénereknek:
Sviatoslav Otchenashnak, Viktoria Sakalosh-nak és Kateryna Gordiienko-nak az átadott tudást, tapasztalatot és támogatás!vl

A szempillák viselése egy életforma, ami már nem csak a celebek kiváltsága és nem csak alkalmakra, hanem folyamatos viselésre is alkalmas.

Hangsúlyossá teszi a szemeket, az arcot még szebbé varázsolja.

Ha profi szakember készíti el neked, egy igazi szerelem lesz.

A hétköznapokban sokkal magabiztosabb NŐvé válsz tőle!

Nevét meghazudtolva sokkal természetesebb lesz a “sminked”, hiszen a pillákon kívül más make-up-ra nem lesz szükséged. Ezáltal megspórolsz sok, drága sminkelésre szánt időt, ébredés után azonnal dögös PILLAntásod lesz és csodás szemekkel nézhetsz a világra. Az “anti-aging hatásáról” nem is beszélve.

De amíg nem próbálod ki, ezt úgysem érted.. 🙂

Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége. Ez tökéletes mód arra, hogy felhívd magadra a figyelmet!

Tarján Viktória
szempilla mester, tréner


TANULMÁNYOK

DÍJAK

ZSŰRIZÉS

OKLEVELEK

MÉDIA