Vicushka Lashes | Volume Lashes 2D-6D
121
page-template-default,page,page-id-121,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Volume Lashes 2D-6D

Akinek ajánlom:

Kizárólag haladó szintű szempillásnak, minimum fél éves gyakorlattal, aki tökéletes alap szettet tud készíteni.

A volume egy új dimenzió, új technika, amihez elengedhetetlen a precíz szempilla szett elkészítése.

A képzés intenzív. Két formában elérhető:

A.,  2 napos. (kb. 8.30-15.30 óráig)

B., 1 napos verzió kizárólag olyanoknak, akik már valahol tanultak volume technikát. (kb. 8.30-16.30)

 

Bővebb információt üzenetben kérhetsz:

Üzenet küldése

 

Tanulók véleménye:

Bernadett:

Az én rövid történetem.
Már 2016.-ban tudtam, hogy nekem el kell jutnom a Vikihez. Előbb vagy utóbb mindenképp. 2017 karácsonyán kérdezte a család mit szeretnek. Nem kerteltem. A celjaimat elérni. És közöttük ez a tanfolyam nagyon elől volt. Tehát Vikit kertem karácsonyra.

A tanfolyamra végre nem úgy mentem, hogy gorcsoltem rajta, nem volt bennem megfelelési kényszer, nem kellett megjatszanom magam, csak magamat adtam. Imádtam azt a két napot. Tudtam miért megyek oda. Tudtam mik a céljaim.
Egy éve már tanultam másnál volume pillat. Az eleje nehéz volt, de nem adtam fel, mert az nem én vagyok. A munkám megtanított arra, hogy kuzdenem kell. Én pedig küzdöttem a kezemmel. Hisz egy másik mozdulatsor volt a kezembe. A csuklom nem akart úgy működni ahogy kellett volna. De Viki végig azon volt, hogy nekem segítsen.
A tanfolyam után mondtam, hogy nekem kell ehhez egy kis idő, hogy felfogjam azt a sok információt amit kaptam. De tudtam ennek neki kell állnom, csinálnom kell.
Két hét telt el, jo néhány szettet megepitettem. Meg mindig van hova fejlődnom, de nem vagyok elégedetlen. Sőt! A csuklom kezdi felvenni azt a mozgást amit szeretnek.
Eddig is sok sok vendégem volt, de ez idő alatt annyian kerestek fel, hogy nem akarok, de nemet kell mondanom, mert már nem tudok új vendéget fogadni.
Viki, és az ő tanítása megadta nekem azt amit elvártam, sőt meg azon felül is teljesített.
Viki: nagyszerű ember vagy, csodálatos nő, rettenetesen nagy turelemmel bíró, empatiaval rendelkező nő!
Nem hiába emlegettelek én már anno a vendegeimnek!
A szakmai tudásod, pedig olyan hatalmas, hogy tudom: Nekem Te kellettél!
Végtelenül hálás vagyok Neked! Köszönöm, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! 😘💕🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻


Tímea

“Köszönöm ezt a két szuper napot Viki, én is nagyon örülök,hogy megismerhettelek és hogy volt szerencsém Tőled tanulnom 


Ágnes

A legjobb oktató rengeteget tanultam tőle! Egy igazi csoda köszönöm szépen Tarján Viktória ❤”


Mónika

“A hétvégén két napos képzésen Tarján Viktóriától tanulhattam Budapesten a Russian Volume technikát. Volume képzésen már két alkalommal is voltam, amelyeken sokmindent megtanultam, de szerettem volna az igazi multi-pick up technika minden kis apró részletét és trükkjét megtanulni – és ezt most egy olyan szuper oktatótól sajátíthattam el egy nagyon izgalmas, maximálisan gyakorlat orientált ( két nap reggeltől-estig 3 modellen) oktatáson, aki közvetlenül Irina Levchuktól, a Russian Volume technika egyik nagymesterétől tanulta ezt az építési technikát. 🙂 Másfél hónapot vártam a képzésre, de az biztos, hogy megérte! Sok új dolgot tanultam, és nem csak a multi pick up tecnikával kapcsolatosan, mert a Viki nagyon segítőkész volt, rengeteg hasznos tanácsot adott a szempilla építés egész folyamatával kapcsolatosan, és nem mellesleg nagyon jó fej – egy percet sem unatkoztam! 😀 Nagyon szépen köszönöm Neki az oktatást! 🙂 “


Fanni

“Megtanultam az IGAZI RUSSIAN VOLUME technikát, aminek nagyon örülök, mert egy profi pillást kerestem fel, hogy Nektek is maximális tudással rakhassam a szebbnél szebb Szempillákat. Mint már tudjátok 2014 februárjában elvégeztem a Volume Lashes technikát (ahol 3-4-5-6 D-t tanultam szálanként felhelyezve), de azóta sok újítás, technikai változás lett (a mostani technika lehetővé teszi hogy egyszerre rakjak fel akár 6 szálat is). Mostantól amellett, hogy precízen, odaadással, örömmel és szerelemmel rakom a pillákat, időben is csökkenni fog az új technikának köszönhetően a szettek / töltések ideje.
Remélem továbbra is mosolyt csalhatok a kedves Vendégeim arcára, és még elégedettebbek lesznek ezután!”


Krisztina

“Drága Viki! Nagyon jó volt tőled tanulni! Mindent köszönök! :)”


Renáta

“Köszönöm ezt a 2 napot és a sok türelmet :)”


 

Bővebb információt üzenetben kérhetsz:

Üzenet küldése