Vicushka Lashes | Tréning
Vicushka Lashes | Szempilla-hosszabbítás | Volume Lashes | MegaVolume Műszempilla | 1D-15D Volume Lashes | Microblading szemöldök
Vicushka Lashes, vicushka, vicushka lashes, vicushkalashes, vichuska, vicuska, szempilla stylist, lash stylist, szempilla rakás, legjobb pillla, szempilla applikálás, olcso szempilla, lash artist, Tarján Viktória, tarjan, viktoria, vicus pilla, viki pilla, viki pillás, műpilla, műszempilla, muszempilla, muszempilla keszites, szempilla, lash, eyelash, szempilla-hosszabbítás, szempilla hosszabbitas, szempilla epites, pilla, volume lashes, volume szempilla, volume oktatas, legjobb pilla oktatás, russian volume, irina levchuk, hollywood look, szepsegtanacsado, kozmetikus, szempilla budapest, szempilla studio, beauty studio budapest, szempilla oktatás, legjobb szempillas, budapest, oktato, trener, trainer, kozmetika, kozmetikus, szepsegszalon, szalon, beauty, beautician, műszempilla oktatás, maganoktatas, szempilla szett, muszempilla ar, szalas muszempilla, szalankenti szempilla hosszabbitas, 3d szempilla, duplazas, 1d muszempilla, klasszikus szett, 4d szempilla, 5d szempilla , 6d szempilla, duplazott, suru szempilla, microblading, 6D brows, brows embroidery, szemoldok himzes, mikropigmentalas, pmu, permanent make up mikropenges tetovalas, szemoldok tetovalas, japan technika, japan szemoldok, japanise brows lifting lamination laminalas
635
page-template-default,page,page-id-635,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Tréning

A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében egyes szépségápolással foglalkozó szakmákat gazdasági tevékenységként már nem csak Kozmetikus szakképesítéssel végezhetsz, hanem a 2016-os OKJ módosítással az Egyéb szolgáltatások szakmacsoportban megjelent egy új szakma: a Szépségtanácsadó.
A szálankénti műszempilla építést (és a sminket) a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez
Szépségtanácsadó  OKJ 52 815 04  (új OKJ-s szakképesítés) vagy
Kozmetikus OKJ 54 815 02 szakképesítést ír elő.
Ide kattintva olvashatod részletesen: Tájékoztatás
http://bkik.hu/kamarai-tajekoztatas-a-belugyminiszterium-okmanyfelugyeleti-foosztalyanak-allasfoglalasa-alapjan-a-kozmetikus-szakemberek-vallalkozok-es-a-tanfolyamot-szervezo-cegek-szamara/

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata azzal a kérdéssel fordult a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztályához, milyen végzettséggel végezhetők a következő tevékenységek gazdasági célból: smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések? Helyesen értelmezi-e, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint, e tevékenységek KIZÁRÓLAG kozmetikus szakképesítéssel végezhetők, vagyis kozmetikus szakképesítéssel nem rendelkezők a felsorolt szolgáltatások elvégzésére nem jogosultak?

Vonatkozó jogszabályok:
– 2011. évi CLXXXVII. törvény a szakképzésről,
– 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről,
– 21/2010 (V.14) NFGM rendelet az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről
– 14 /2013 (IV.5) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
– 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
– 27/2012 (VIII.27) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
– 30/2016. (VIII. 31.) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
– 217/2012 (VIII.9) Korm. rendelet az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól,
– Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere (FEOR-08)
– Gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere (TEÁOR’08)

A Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztálya megerősítette a BKIK Kézműipari Tagozatának kérdéseiben felvetett szakmai jogértelmezését, azzal teljes mértékben egyetértett. Kijelenthető, hogy a Minisztérium hivatalos állásfoglalása is kötelezi a gazdasági szereplőket a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartására. Smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések gazdasági célból kizárólag kozmetikus szakképesítéssel végezhetők.

A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő.

Azaz, ha nem rendelkezel valamelyik szakképesítéssel, nem tudsz szempillásként egyéni vállalkozóként dolgozni, ha pedig cégedben nincs szakképesítéssel rendelkező, szintén nem végezheted ezt a tevékenységet.

Mindkét szakképesítés elvégzéséhez szükséges az  ÉRETTSÉGI VÉGZETTSÉG megléte!

Ha most szeretnéd elkezdeni a szempilla építést vagy már végzett szempillás vagy, ezt vedd figyelembe!

Szépségtanácsadó kompetenciák:
Képzés szintje: Felső középfokú szakképesítés OKJ 52 815 04
A szépségtanácsadó az aktuális személyiségjegyek figyelembe vételével tanácsot ad a művészet-, divat-, és stílustörténeti ismereteit alkalmazva az alkalomhoz illő sminkkel, frizurával, körömlakkozással, öltözékkel kapcsolatban a vendégeinek.
  • a szépségtanácsadó ismeri és képes kivitelezni a különböző műszempilla-technikákat, képes a vendég stílusának megfelelő smink elkészítésére, különböző test-, és arcfestési technikákat tud alkalmazni
  • tanácsot ad a nem professzionális kozmetikumok használatával kapcsolatban
  • képes műszempillát felhelyezni és eltávolítani
  • képes menyasszonyi és fantázia sminket készíteni
 • hagyományos körömlakkozást és gél lakkozást végezni, körömlakkot szakszerűen eltávolítani
Amennyiben szeretnél Szépségtanácsadó lenni:
Nem vagyok képzési intézmény, de megbízásom van engedélyszámmal rendelkező Felnőttképzési intézménnyel.
Engedélyszám: E-000364/2014 „SZÉPSÉG-KULTÚRA” SZAKGIMNÁZIUM ÉS VIZSGAKÖZPONT GYŐR
A tőlem kapott professzionális tudás mellé a szakképesítésed is segítem.
2018 óta több tanítványom  – aki nem kozmetikus – sikeres Szépségtanácsadó OKJ vizsgát tett!
Legközelebbi  Szépségtanácsadó OKJ vizsga:
– 2020. február 
Jelentkezz nálam! 
‼️Megjelent az OKJ átalakításról a kormányrendelet‼️
229/2019. (IX. 30.) Korm. rendelet
>>>>>>>>>> itt megtekintheted <<<<<<<<<<
‼️Megszűnik a Szépségtanácsadó OKJ‼️
Szempillások és sminkesek:
Akinek nincs szakképesítése, az jövő évtől csak iskolarendszerben elvégezhető nappali/esti 5 év/2 év “Kozmetikus technikus” elvégzése után tudja majd ezeket a tevékenységeket is vállalkozóként végezni‼️
2020. Augusztus 31-ig van lehetőség jelentkezni Szépségtanácsadó OKJ tanfolyamra.
Érettségi végzettség megléte feltétel!

Ha szempilla építő akarsz lenni vagy tanulni, fejlődni szeretnél és erre engem találsz megfelelő trénernek,

a részletekről érdeklődj a > Facebook < oldalamon keresztül

az üzenet fül alatt.

Ami  tény…

  • – 2012 óta készítek szempillákat.
  • – 2014 óta készítek igazi orosz volume technikás pillákat és azóta tanítom is.
  • – Szakmailag a gyenge oktatás miatt elég mélyről indultam és rögös úton jutottam a csúcsra, így tudom, hogy lehet Belőled többet kihozni.
  • – Mikor még itthon senki nem tanult igazi volume technikát, én már megtanultam.
  • – Az évek során kiderült, hogy az újdonságokban mindig úttörő vagyok.
  • – A nevemet szakmai körökben minden földrészen ismerik.
  • – Tanítványaim között vannak hazai- és nemzetközi győztesek, hazai- és nemzetközi oktatók.
  • – Minden évben elutazom egy nemzetközi konferenciára.
  • – Oktatási módszerem részben azon alapul, hogy veled azonosulok, lesem a mozdulataidat és javítom azokat.
  • – Hozzám nem kell gyomorgörccsel érkezned, hiszen a közvetlen személyiségemből adódóan a tréningen úgy fogod magad érezni, minta már ezer éve ismernél.
  • – Egyenrangú partnerként kezellek és a tréning alatt én vagyok érted és nem te értem.
  • – A tréningen nem az az elvárásom, hogy a győztes munkádat készítsd el, hanem hogy minél több mozdulatot és tudást sajátíts el, hogy a gyakorlási időszakban ezek segítségével legyen a munkád napról napra tökéletesebb.
  • – Tudásomat nem a netről vagy videókból, nem másod vagy sokadik kézből szereztem, hanem beutaztam érte Európát, hogy azoktól tanuljak, akik a legjobbak és az alapján hoztam létre a saját módszerem.
  • – Elmondhatom, hogy saját technikámhoz saját csipeszt fejlesztettem ki, ami jelenleg a világon egyedülálló, immár két éve!
  • – Szakmai szempontból egyéneket segítek a fejlődésükben, nem közösséget próbálok gyártani.
  • – Az első magyar szempillás vagyok, akit előadónak hívtak meg nemzetközi konferenciákra.
  • – Márkafüggetlenként nyertem versenyeken.
 • – Bármikor megkereshetsz a szakmai problémáddal a tréning után is, segítek egészen addig, amíg el nem engeded a kezem.

Tanulj attól, aki hiteles tudást ad, mert az a tudásod lesz a munkád minőségének és a sikerednek kulcsa!